L'IMET obre inscripcions a la 2a edició del Curs de Programació per a Dones

El curs és gratuït, està adreçat a dones majors de 16 anys i començarà al setembre

L'IMET obre inscripcions a la 2a edició del Curs de Programació per a Dones

El curs és gratuït, està adreçat a dones majors de 16 anys i començarà al setembre

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) ha obert les inscripcions a la segona edició del Curs de Programació per a dones, que començarà el mes de setembre.

.

 

El curs, de caràcter gratuït, està adreçat a dones majors de 16 anys, amb una formació mínima d'ESO o equivalentConsta de 350 hores, 270 de les quals són de formació a l'aula i les restants en forma de pràctiques en empreses locals o comarcals. Per poder realitzar el curs és imprescindible estar inscrita a l'atur com a demandant d'ocupació o millora de feina

La formació es durà a terme de dilluns a divendres en horari de matí, des del mes de setembre fins a principis de desembre, moment en què s'iniciaran les pràctiques. Enguany, els continguts es fonamentaran en la programació web i els llenguatges de programació més utilitzats a les empreses (HTML, CSS, Javascript i PHP) i un introductori a la part de disseny amb Wordpress.

Des de Neàpolis, s'oferirà la possibilitat d'acollir alumnes en pràctiques a totes les empreses allotjades a l'Agència Pública d'Innovació, ja que moltes d'elles tenen potencials necessitats de perfils coincidents amb les de les estudiants, un cop acabin el curs.

L'objectiu d'aquesta formació és aconseguir reduir l'escletxa digital de gènere en els estudis tecnològics i en els perfils professionals en aquest camp, aprofitant la manca de personal en aquest sector i especialment la poca presència de dones. La convocatòria d'aquest curs ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona

Twitter - Últimes interaccions