Els guanyadros de la Global Game Jam 2020

Els guanyadros de la Global Game Jam 2020

Els guanyadros de la Global Game Jam 2020

 

La Global Game Jam  2020 ja és història. Però ja sabem quins han estat els millors entre equips locals a votació dels participants.
 
And the winner is... Penguin!
 
 
 
La regidora d'Empresa i Innovació COnxi Martínez va lliurar el premi que ve acompanyat d'un any d'estada gratuïta al Cowork de Neapolis.
 
El segon premi va ser per l'equip amb la proposta "Repaint". Per a ells el guardó és de sis mesos d'estada gratuïta en el Cowork de
Neàpolis. La idea és que en aquest temps puguin desenvolupar el projecte sorgit de la #GGJ2020"Repaint" és una proposta immersiva que utilitza la Realitat Virtual. 
 
 
El tercer guardó ha estat compartit entre dos equips. El primer amb una proposta clàssica de joc per nivells consistent a reparar una central nuclear. El segon també un clàssic de batalla espacial.
 
 
Aquí teniu un tast en vídeo del treball d'aquests dos equips que han compartit el 3r premi exaequo.
 
 
L''equip de professors de l'Emaid , com ja és habitual en cada edició han presentat també la seva idea. Crazy Crane utilitza un aparatós Joystick per poder manipular una grua. tots aquests són els participants de la @globalgamejam que han ocupat la seu #neapolisemaid.
 
 
 
Moltes gràcies a tothom!
 
Us emplacem a la propera hackató del projecte MedGaims que presentarem a Neapolis el 7/2 a les 18h en el marc de les activitats de la mWeek Catalunya
 
Els participants es fan fer la tadicional foto de grup coma record d'aquesta edició de la GGJ en la  seu #neapolisemaid.
 
Moltes gràcies a tothom! La propera competicio rellevant serà la hackató del projecte MedGaims
que es presenta a Neàapolis el dia 7 de febrer, a les 18h, en el marc de les activitats de la mWeek
 

Twitter - Últimes interaccions