Conferència de Julio Manau sobre Intel·ligència Emocional dins la programació del Campus de la Mediterrània

Conferència de Julio Manau sobre Intel·ligència Emocional dins la programació del Campus de la Mediterrània

Conferència de Julio Manau sobre Intel·ligència Emocional dins la programació del Campus de la Mediterrània

L’auditori de Neàpolis acollirà aquesta conferència on es donaran algunes pautes per a un millor control i gestió de les emocions i que aquestes capacitats ens ajudin a millorar en l’àmbit personal i professional.

 

Conferència

 Intel·ligència Emocional. Eines per al nostre dia a dia.

Dia: dijous, 15 de març

Hora: 18.00 h

Lloc: Auditori de Neàpolis

Cal inscripció prèvia

 

El Campus Universitari de la Mediterrània organitza demà dijous, 15 de març a les 18.00 h. la conferencia Intel·ligència Emocional. Eines per al nostre dia a dia. El ponent d’aquesta intervenció serà Julio Manau Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching per EAE Business School, ludoformador i Enginyer Tècnic en Telecomunicacions per la UPC.

El programa del professor Manau farà un recorregut pel concepte de la intel·ligència emocional i oferirà algunes pautes per a introduir l’audiència en el control i la gestió de les emocions i habilitats intra i inter personals.

La Intel·ligència Emocional es fixa més en les capacitats i potencialitats de les persones i com posar aquests al servei d’allò que fem en diferents àmbits vitals, persona, formatiu, professional, familiar, entre d’altres. És una disciplina que es posa al servei del creixement i el desenvolupament personals i professionals utilitzant el seu propi potencial i situant-lo en la direcció correcta per assolir determinats objectius.

L’IE va començar aprendre volada durant els anys 90 quan Daniel Goleman va encunyar i popularitzar el concepte en la seva obra Emotional Intelligence. En les tesis de Goleman, la IE irrompia definint-se com a responsable en bona part de l’èxit en la vida de les persones, fins i tot per sobre del concepte d’intel·ligència convencional. La Intel·ligència Emocional afegia a les capacitats i coeficients d’intel·ligència a l’ús els sentiments, l’empatia i altres competències relacionades amb el control o la gestió d’habilitats com l’autoconsciència, la motivació, l’entusiasme, la perseverança, l’agilitat mental o el control dels impulsos.

Dominar aquest segment, el fet d’entendre les emocions pròpies i també les dels altres ens ajuda a desenvolupar estratègies per a un millor desenvolupament en qualsevol àrea, personal, professional, educativa, etc.

 

 

Twitter - Últimes interaccions