Xarxa de coworks a Vilanova i la Geltrú

Espais d'innovació oberta

L'objectiu de Neàpolis és generar espais que afavoreixin la innovació oberta i el treball col.laboratiu per afrontar la necessària transformació de les condicions de treball, dels models organitzatius i les formes d'utilització de la ciutat en el marc d'una societat en xarxa hiperconnectada, que estimuli l'exploració de nous ecosistemes productius lligats a l'economia i la societat del coneixement.

A aquest efecte és prioritari crear un ecosistema emprenedor a la ciutat, teixint xarxes a través de la col.laboració amb professionals, emprenedors, empreses, centres educatius, organismes públics i privats, tant d'àmbit local, com nacional i internacional.

 

Industries Creatives

Espai dedicat a emprenedors de base tecnològica, en especial a la indústria creativa. Les línies estratègiques d'aquest cowork es centren, prioritariament, en emprees del sector de les TIC, mòbils, videojocs, audiovisual i multimèdia.

 Salut, esport, nutrició

Es centra en donar suport a nous emprenedors relacionats amb les noves indústries de la salut, especialment dedicades a l'atenció a la dependència, la innovació socio-sanitària. També contempla la incorporació d'emprenedors relacionats amb els nous hàbits alimentaris i de nutrició, així com empreses d'innovació i tecnologia esportiva.

Eco-Innovació

Espai dedicat a promoure una nova economia local a través de la incorporació i col.laboració entre empreses de tecnologia verda, dedicades a la eficiència energètica i el medi ambient, la gestió intel.ligent dels serveis públics i privats i la implantació de la nova productivitat que genera la tecnologia smart city.

Mar

Espai orientat a empreses de tecnologia marina I+D, així com suport a les que tenen com a referència les activitats de platja, mar i port. Especial dedicació contemplaran les de turisme espeicalitzat, les d'innovació sobre el sector pesquer, esportiu i turístic.

Tecnokids

Aquest espai es dedicarà a empreses i emrpenedors del sector educatiu, amb especial incidència en els erveis d'innovació tecnològica, les professions i habilitats del futur, així com els creadors i impulsors de noves indústries relacionades amb el lleure i la formació.

Twitter - Últimes interaccions