Tecnología d'estar per casa: L'Internet de les coses que importen

Nou curs del Campus de la Mediterrània

Tecnología d'estar per casa: L'Internet de les coses que importen

Dia 15-11-2018

Hora 19:30h

Lloc:Neapolis

Gratuït però cal inscripció prèvia en aquest enllaç

Ponent:  Andreu Veà, doctor enginyer de Telecomunicació, Digital Champion for Spain (European Commission) i 'biògraf d'Internet', serà l'encarregat de la conferència "Com creem Internet. M'acompanyes a un futur que per a alguns ja és present?"

 

Andreu Veá repassarà els començaments d'Internet, descrivint el state of the art actual i projectant el futur més immediat.Es parlarà de tota aquesta tecnologia que ens envolta, que està integrada totalment en la quotidianitat, i sovint passa desapercebuda, i que no obstant això, no sempre resulta senzill ser un usuari que aconsegueixi treure el màxim partit de tot això. Cal mantenir-se relativament al dia pel que fa a les novetats, i tenir uns certs coneixements a l'hora de triar i decidir què comprar i amb quines característiques sobre la base de les nostres necessitats.

 

El ponent contestarà a moltes de les preguntes relacionades amb la tecnologia domèstica relacionades connectivitat, el multimèdia, la informàtica, els mòbils, l'Internet de les coses, els programes d'ordinador i les aplicacions mòbils. Qüestions com quan usar wifi o 4G, com crear timelapses, com fer una còpia de seguretat dels nostres contactes, com dominar skype i les videoconferències, etc.

Finalment, ens proporcionarà consells de compra sobre diversos dispositius, com televisors, tablets, ordinadors, càmeres, i fins i tot drones.

Twitter - Últimes interaccions