Neàpolis i el CPNL signen un conveni per fomentar el català en les empreses multimèdia

Neàpolis i el CPNL signen un conveni per fomentar el català en les empreses multimèdia

 

El conveni de col·laboració l'han signat Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'agència d'innovació pública Neàpolis, i Josep Moya, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, i tindrà vigència durant els propers dos anys.

 

Acords de treball

Entre les línies de col·laboració establertes per fer avançar l'ús del català en els usuaris de Neàpolis,  destaquen la difusió dels serveis lingüístics disponibles per a les empreses multimèdia orientats a millorar la qualitat de la seva comunicació en català  (assessorament lingüístic i orientació en la gestió lingüística i en la formació del personal). També es farà difusió d'eines i recursos perquè el conjunt dels emprenedors que estan vinculats a Neàpolis tinguin una autonomia més gran en l'aspecte lingüístic.

De la mateixa manera, amb el suport del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú, Neàpolis col·laborarà en la difusió de la campanya 'Català i empresa. Ja estàs al dia?' mitjançant el seu espai web i en els espais de cotreball que organitza regularment.

Neàpolis

Neàpolis és una agència d'innovació de la tecnologia, el disseny i l'esperit empresarial, que ofereix programes educatius, l'espai i el suport per facilitar les pràctiques de col·laboració i oportunitats d'aprenentatge a través d'una comunitat inspirada per l'excel·lència empresarial.

Com a agència d'innovació pública de les TIC i multimèdia, Neàpolis ha significat, des de l'any 2006, la consolidació de Vilanova i la Geltrú i el seu territori d'influència com un lloc de negocis TIC, dels mitjans de comunicació i de les indústries creatives. Neàpolis té com a objectiu el suport a la innovació local i la competitivitat, inclosa la promoció de la cooperació regional, nacional i internacional.

veure original

Twitter - Últimes interaccions