La capital del Garraf acull el primer congrés de ‘start-ups', amb més de 200 assistents

han destacat les intervencions de Xavier Verdaguer, Carlos Blanco o Ryan Farley

La capital del Garraf acull el primer congrés de ‘start-ups', amb més de 200 assistents

Aquest dissabte la capital del Garraf, també en l'àmbit tecnològic i de la innovació vinculat a l'emprenedoria, ha acollit el I Congrés d'Innovació d'Empresa i Start-ups del Penedès-Garraf, a Nèapolis. De les 9 a les 18 h s'han anat succeint les activitats programades, un total de 18 conferències, workshops, taules rodones i sessions formatives sobre el ‘Blockchain', el ‘digital twin: la digitalització de la fàbrica 4.0', la intel·ligència artificial o el màrqueting d'influencers com a nou canal per multiplicar les vendes, entre d'altres.

La regidora d'Empresa i Innovació, Conxi Martínez, ha afirmat que “ha estat el Congrés més gran d'Innovació i Start-ups fet al nostre territori i, com no podia ser d'altra manera, un èxit total d'assistència, amb més de 200 persones”. La regidora ha destacat el lema del congrés “Inspira't, Aprèn i Comparteix” com a eix vertebrador de les sessions realitzades aquest dissabte a Neàpolis. Així mateix, la regidora d'Empresa i Innovació s'ha mostrat satisfeta perquè “l'objectiu que es pretenia amb la organització d'aquest congrés és que serveixi d'inspiració, per aprendre i per compartir amb la comunitat” d'innovació i talent que hi ha al territori. Per part dels organitzadors, l'associació no lucrativa Tandem, el congrés pretenia agrupar negoci, tecnologia, start-ups i experts en innovació per promoure el debat sobre la transformació de l'empresa a l'era digital.

Entre els ponents d'aquest primer congrés organitzat per l'associació Tandenn han destacat les intervencions de Xavier Verdaguer, Carlos Blanco o Ryan Farley.

 

Si voleu més informació alguns dels ponents del congrès ens expliquen algunes de les claus per crear una empresa emergent en el  video  Què cal per fer una start-up? El podeu trobar a l'espai d'autoformació per a emprenedors de la web del Crea&Co.cat en aquest enllaç http://www.creaandco.cat/aulets/

 

Podeu veure un àlbum de fotografies del Congrés de dissabte aquí

Twitter - Últimes interaccions