Com comunicar la nostra aposta per la sostenibilitat?

Conferència del Campus Universitari de la Mediterrània

Com comunicar la nostra aposta per la sostenibilitat? Xarxes socials i màrqueting de continguts per al turisme sostenible: estratègies, eines i exemples

Conferència del Campus Universitari de la Mediterrània

 

Quan: 28-05-2019, a les 18h  

Lloc: Neapolis

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia aquí

Ponents: 

Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya i Susanna Ginesta, periodista especialitzada en internet i xarxes socials, i instagrammer especialitzada en paisatge i natura.

 

Activitat coorganitzada amb el  Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

 

Objectius del curs

• Aportar eines i idees innovadores per a millorar la comunicació dels aspectes ambientals associats a un projecte, empresa o iniciativa de turisme sostenible.

• Sensibilitzar sobre la importància d’un turisme més responsable i sostenible ambiental i socialment.

• Aportar eines pràctiques d’interès per la comunicació ambiental.

 

PROGRAMA

L’activitat turística pot generar greus disfuncions, tant ambientals com socials, si no es gestiona de manera sostenible i responsable. Segons el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient, si es manté la tendència de creixement del turisme actual augmentarien les emissions de gasos d'efecte hivernacle en un 131% i el tractament de residus sòlids en un 251%, de cara al 2050. S'hi sumen els problemes de gentrificació o de pèrdua dels valors paisatgístics, culturals i locals, que fan que el repte d'assolir un turisme més sostenible ja no es pugui ignorar.

Amb aquest nou cicle de "Diàlegs Ambientals" des del COAMB us convidem a descobrir com transformar la situació. Vine a debatre! Com comunicar la nostra aposta per la sostenibilitat?

Xarxes socials i màrqueting de continguts per al turisme sostenible: estratègies, eines i exemples. Hi haurà exposició de continguts dels dos ponents principals, sobre el tema de la conferència, i després un debat dinamitzat pel moderador, expert en la temàtica, al que participaran tant els dos ponents com el públic assistent.

 

Diàlegs-Ambientals-Sessió-3

Twitter - Últimes interaccions